Ads TopHak cipta Artikel, Maklumat, Bahan di CrewFathi.com


Semua hasil penulisan di laman web Crew Fathi ini adalah hak milik penulis kecuali dinyatakan sebaliknya. Anda perlu mendapat kebenaran daripada pemilik laman web Crew Fathi sekiranya anda ingin menyalin sepenuhnya artikel tersebut ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari Crew Fathi dibenarkan dengan syarat ianya tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat.

Segala gambar-gambar yang ada di laman web ini adalah hasil carian imej melalui laman web enjiin carian 'Google Imej'. Pihak kami hanya mengambil gambar tersebut dan menyimpan semula di laman web ini untuk mengelakkan gambar tersebut hilang dan sebagainya. 

Pihak Crew Fathi sentiasa berusaha untuk menghormati hak milik dan hak cipta orang lain, ini termasuk bahan-bahan seperti artikel, gambar, muzik, video atau bahan-bahan lain yang digunakan dalam artikel-artikel atau bahagian dalam laman ini. Sekiranya terdapat sebarang masalah atau pertanyaan mengenai perkara ini, pihak anda boleh hubungi Crew Fathi di alamat e-mail kami

[email protected]

Setiap pelawat yang melawati CrewFathi.com akan di rekod berdasarkan alamat komputer anda (IP address) sebagai rujukan dan sebagainya. Jika anda tidak mahu direkodkan anda boleh klik link dibawah

=> Cookie Manage CrewFathi.com

Polisi penafian dan kerahsiaan ini ditulis dan sah pada 01 January 2016, ianya mungkin diubahsuai dari masa ke semasa mengikut kesesuaian tanpa sebarang notis. Pihak anda bertanggungjawab untuk merujuk semula halaman ini sekiranya terdapat ubahsuaian yang dibuat.
Powered by Blogger.