Adni Suite Homestay Seri Manjung

March 8, 2017

Ada sesiapa masih tercari-cari homestay di Seri Manjung, Perak? Aku rasa baik hang pa tengok homestay Adni Suite ni dulu. Service memang tip-top.

Bilik Tidur :-

Mempunyai 4 Bilik Tidur Yang Luas. Semua Bilik dilengkapi Penghawa Dingin. (Fully Airconditioner). Gambar di atas adalah bilik 1 : King Size Divan + Mattress

Bilik 2 : Queen Size Divan  +  Mattress

Bilik 3 : Queen Size Divan + Mattress

Bilik 4 : Queen Size Divan + Mattress

Ruang Tamu :-

Ruang yang amat selesa untuk keluarga berkumpul. Pakej Siaran TV : Astro NJOI. Ruang tamu memang best. Korang boleh la lepak dengan selesa di sini.

Gambar di atas ni adalah ruang tamu. Memang selesa kot. 

D.I.Y GI Pipe Rack. 

D.I.Y Frame Box

D.I.Y Frame Box ni terletak di ruang tamu. Memang sedap mata memandang bro..

Ruang Makanan :-

Menyediakan ruang makan yang selesa dan luas. Memang selesa la kalau korang nak memasak ke apa ke. Kemas dan cantik pulak tu.

Ni kat ruang makanan. Aku suka tengok lampu tu. Menarik..
Ni pulak bahagian dapur kering. Tersusun elok kat situ ha.. Antara kelengkapan yang ada di dapur adalah microwave, mini fridge, thermo port, rice cooker, pembakar roti, set pinggan dan cawan. Semua lengkap bro..

Ruang Kerja :-

Jarang la kalau jumpa homestay siap ada ruang kerja ni. Memang kemas sangat. Rasa macam nak stay sini ja selalu.

Pakej :-

Pakej Promosi :

Isnin-Jumaat : RM180 (1 Malam)
Sabtu-Ahad termasuk cuti sekolah dan cuti umum : RM230 (1 Malam) / RM400 (2 Malam)

Pakej Syarikat / Kontraktor :Isnin-Jumaat : RM160 (1 Malam)

Isnin-Jumaat : RM150 (3 Malam)
* minimum 3 malam
*Hubungi pihak pengurusan Adni Suite Homestay untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Pakej Bloggers:

Isnin-Ahad : 20-80 %

DiskaunKami menjemput rakan-rakan bloggers dari seluruh negara untuk merasai penginapan di Adni Suite Homestay. Diskaun diberi berdasarkan pada persetujuan dan rundingan bersama pihak Adni Suite Homestay.

Deposit RM100.00 sahaja bagi proses tempahan penginapan. Deposit Kunci RM20.00 dikenakan semasa proses Check In dan akan dikembalikan semasa proses Check Out.

Ok apa macam? Ok tak? Kalau hang pa nak tau lebih lanjut boleh je masuk website www.homestayserimanjung.com

Kalau hang pa malas gak nak buka website tu hang pa boleh call no ni 013-2887370 atau 013-2016367. Nak whatsapp pun boleh.

 

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Gaya Hidup · Keluarga · Pelancongan · Viral

Comments are closed.