Ads Top

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum.... Hurrmm.. Bersemperna Hari Raya Aidiladha, Shida bersama Reddelima telah mengadakan Giveaway yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks).. Korang nak join? Boleh aja.. Syarat-syarat ada dibawah..

1. Like dan Add Facebook Sponsors :

2.Like dan Follow Blog Shida :

3.Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

4. Copy dan paste kod dalam entri korang. Kod boleh diambil di link dibawah..
=>http://www.duniashida.com/2013/10/hadiah-hadiah-untuk-reddelima-giveaway.html

Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini. =>http://www.duniashida.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

 Hadiah? Ohh... Amatlah menarik.. Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah seperti di bawah..

BAG X 3 PEMENANG
KAIN COTTON VIETNAM X 3 PEMENANG
SELENDANG/PASHMINA X 3 PEMENANG
T-SHIRT X 10 PEMENANG
TELEKUNG X 3 PEMENANG

Semoga anda berjaya. =)

13 comments:

  1. Bestnya kalau menang hadiah beg tu.. hehe

    All the best bro :")

    ReplyDelete
  2. moga berjaya..
    Ros singgah sin dan follow :)

    ReplyDelete
  3. good luck thi... kak mia pun join juga...

    ReplyDelete
  4. Hello I'am Chris From France!!
    This is not a "spam"
    Assalamuualaikum
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●

    ReplyDelete
  5. kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    ReplyDelete
  6. MP singgah sini dari GA y sama :)
    http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    ReplyDelete
  7. don follow.. dtg singgah dr GA yg sama
    http://zaralisha.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum wbt, tak jawab dosa tau... blogwalking dr GA yang sama !!
    Good luck hokayy sayangg :D

    http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum
    berkunjung dari segmen yang sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    goodluck ye!! =)

    ReplyDelete
  10. salam :) thanks sbb sudi join dan support GA ini..Inshaallah pemenang shida akan umumkan dlm msa tdekat ni, selalu singgah blog shida k untuk tdk tlepas hadiah-hadiah yg smmgnya awesome ni :)

    gudluck :)

    yg ikhlas : Shida Radzuan
    Blog : www.duniashida.com

    Reddelima Giveaway part 2 sedang berlangsung dan HADIAH UTAMA sebuah Percutian ke Pulau Satang Kuching, Sarawak secara percuma diberikan :) jgn lupa join ya :)

    ReplyDelete
  11. PROMOSI TUDUNG PLAIN KANGGARO..DAPATKAN SEKARANG ! HARGA SEHINGGA RM6 SEHELAI
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/10/promosi-akhir-tahun-tudung-bawal-plain.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.