Simbol-simbol Yang Di Benarkan Dalam Facebook


Assalamualaikum.. Hai... (^_^).. Pernah tak korang ada terpandang member korang update status Facebook yang ada simbol yang pelik-pelik? Hehehe.. Bukan apa.. Kadang depa tu kreatif la kan.. Akhz! Ok.. Kat bawah nieh wa nk bagi sikit simbol-simbol yang boleh kita guna pakai dalam status Facebook kita..


Haa.. Simbol-simbol nieh dipangil ASCII code.. Banyak lagi ada... Pandai-pandai lah korang search kat Abang Google.. Korang copy/paste lah kat atas nieh... Harap anda enjoy.. (^_^).. Ok.. Chow..

P/S : Ada sesetengah simbol kat atas nieh tak boleh pakai gak.. Tapi kat Twitter leh pakai.. (^_^)


Share on Google Plus

About Fathi Nor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Banyaknya simbol. Memang kretif.

    BalasPadam
  2. jarang guna simbol2 ni....usha jerr..hehe

    BalasPadam
  3. wahhhhhh sweetnya... lawa...

    BalasPadam
  4. wahhh byk bleh guna nnt heheeeee thanks fathi :)

    BalasPadam
  5. tak pernah pun gune simbol kat facebook...tak reti..hahaha

    BalasPadam
  6. assalamualaikum...banyak nyer simbol tu susah juga nak faham...:)

    BalasPadam
  7. symbol2 ni slalu dpt kt bb broadcast mcm2 adooooo ;)

    BalasPadam
  8. haa! leh la aku guna pakai simbol ni dalam status pesbuk aku lepas ni.hehe.. teng Q

    BalasPadam
  9. waduh banyaknya simbol ..

    BalasPadam
  10. byknya.. xpnh guna pun tapinya..

    BalasPadam
  11. pernah tengok tapi tak pernah cuba pon hehee

    BalasPadam
  12. ER..TAK RETI GUNE SIMBOL2 KAT FB...

    BalasPadam