01 October 2012

Simbol-simbol Yang Di Benarkan Dalam Facebook


Assalamualaikum.. Hai... (^_^).. Pernah tak korang ada terpandang member korang update status Facebook yang ada simbol yang pelik-pelik? Hehehe.. Bukan apa.. Kadang depa tu kreatif la kan.. Akhz! Ok.. Kat bawah nieh wa nk bagi sikit simbol-simbol yang boleh kita guna pakai dalam status Facebook kita..


Haa.. Simbol-simbol nieh dipangil ASCII code.. Banyak lagi ada... Pandai-pandai lah korang search kat Abang Google.. Korang copy/paste lah kat atas nieh... Harap anda enjoy.. (^_^).. Ok.. Chow..

P/S : Ada sesetengah simbol kat atas nieh tak boleh pakai gak.. Tapi kat Twitter leh pakai.. (^_^)


17 comments:

  1. Banyaknya simbol. Memang kretif.

    ReplyDelete
  2. jarang guna simbol2 ni....usha jerr..hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhhhh sweetnya... lawa...

    ReplyDelete
  4. wahhh byk bleh guna nnt heheeeee thanks fathi :)

    ReplyDelete
  5. tak pernah pun gune simbol kat facebook...tak reti..hahaha

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...banyak nyer simbol tu susah juga nak faham...:)

    ReplyDelete
  7. symbol2 ni slalu dpt kt bb broadcast mcm2 adooooo ;)

    ReplyDelete
  8. haa! leh la aku guna pakai simbol ni dalam status pesbuk aku lepas ni.hehe.. teng Q

    ReplyDelete
  9. byknya.. xpnh guna pun tapinya..

    ReplyDelete
  10. pernah tengok tapi tak pernah cuba pon hehee

    ReplyDelete
  11. ER..TAK RETI GUNE SIMBOL2 KAT FB...

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 Crew Fathi™ is a registered trademark.

Designed by Fathi. Hosted on server Fathi.my