12 May 2012

Blogger Fatin Liyana & Penyanyi Youtube Daiyan Trisha


Assamualaikum.. Hummm.. Siapa tak kenal blogger Fatin Liyana nieh? Semua blogger pasti kenal kan.. Ok..Tadi wa ada baca di blog hasrulhassan.com.. Dengar khabarnya.. Fatin Liyana telah pun berjaya menghabiskan studynya dalam bidang doctor.. Ohh.. Wahhh.. Terbaikk.. Manalah tahu kot-kot sesuatu hari nanti.. Wa terjatuh sakit ka apa ka.. Pi hosppital.. Tengok-tengok.. Dactor Fatin Liyana merawat sakit waa.. Tudiaa.. Hahaha..

Ceh berangan teruk wa.. Apa-apa pun.. Tahniah lah kat Fatin Liyana.. Kerna berjaya menghabiskan study dalam bidang doctor.. Haa.. Kat bawah nieh ada video Fatin Liyana ditemubual oleh MHI..


Pssstt : Aiyakk.. Sedap juga suara hang la Daiyan Trisha nieh.. Hehe.. Akhz.. Kalau anda mahu dengar lagi lagu-lagu yang dinyanyikan oleh Daiyan Trisha.. Leh masuk kat channel youtube beliau.. Klik kat bawah..
Ok.. Chowww.. ^_^ 

CrewFathi.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.Link-link download serta video-video embed adalah bersumber terbuka daripada enjin carian google.com.

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 Crew Fathi

Distributed By Fathi.my | Designed by Templateism